Friseringen i Harmånger Susanne Colling

Gävleborgs län

Information

I Nordanstig finns det ett Enskild firma som heter Friseringen i Harmånger Susanne Colling. Det finns flera företag som liknar Friseringen i Harmånger Susanne Colling i Gävleborgs län. Nordanstig är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Friseringen i Harmånger Susanne Colling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1999-02-16 så har Friseringen i Harmånger Susanne Colling varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Friseringen i Harmånger Susanne Colling och det finns fler företag som är det i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Friseringen i Harmånger Susanne Colling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Friseringen i Harmånger Susanne Colling så kan ni göra det på 0652-30310.

Dam- och herrfrisering.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Colling, Ingela Susanne som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Friseringen i Harmånger Susanne Colling har 631119-XXXX som sitt organisationsnummer.