Clivus Lunning

Gävleborgs län

Information

640302-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Clivus Lunning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Clivus Lunning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Clivus Lunning finns i.

Clivus Lunning har varit registrerat sedan 2007-07-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Clivus Lunning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Clivus Lunning är och det finns flera verksamheter i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Clivus Lunning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Clivus Lunning så kan ni göra det på telefon genom 070-3893710 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av ATV Vagnar till fyrhjulingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Clivus Lunning och det är Lönnman, Jens Stefan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,