Helenes Med Fotvård

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nordanstig och Helenes Med Fotvård är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Helenes Med Fotvård är ett av dem. Statusen för Helenes Med Fotvård är att Bolaget är aktivt.

Helenes Med Fotvård är ett Enskild firma och skapades 2003-11-28. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Nordanstig där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Helenes Med Fotvård ska trivas.

Helenes Med Fotvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29. I Nordanstig så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Medicinsk fotvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Helenes Med Fotvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-29.

Idag är Helenes Med Fotvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Helenes Med Fotvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0652-20201.

.

De som är på något sätt har med Helenes Med Fotvård är Adolfsson, Maria Heléne som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Helenes Med Fotvård har 650422-XXXX som sitt organisationsnummer.