Nordhs & Komiform Nu

Gävleborgs län

Information

Nordhs & Komiform Nu hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Nordanstig som är den kommunen där Nordhs & Komiform Nu finns. I Nordanstig så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Nordhs & Komiform Nu tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nordhs & Komiform Nu har haft sedan 2007-10-11. Nordhs & Komiform Nu har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nordhs & Komiform Nu så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7880828.

Nordanstig arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Nordhs & Komiform Nu har idag 700128-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nordhs & Komiform Nu

Internet försäljning av hälsokost och gym Service verkstad med försäljning av reservdelar samt fordon och fritidsmaskiner, såsom fyrhjulingar, trädgårdsmaskiner, motorcrossar, MC och mopeder.

I Nordhs & Komiform Nu så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordh, Per Stefan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .