Äventyrsladan

Gävleborgs län

Information

740710-XXXX är organisationsnummer för företaget Äventyrsladan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Äventyrsladan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Äventyrsladan finns i.

Äventyrsladan har varit registrerat sedan 2007-01-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Äventyrsladan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

Äventyrsladan är och det finns flera bolag i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Äventyrsladan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Äventyrsladan så kan ni göra det på telefon genom 073-2770961 eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att bedriva verksamhet inom äventyrs branschen, såsom mångkamp, paintball och luftakrobatik. Företaget kommer också att nyttjas för simhopps uppvisningar från höghöjd, så kallat "Highdiving".

Det finns olika personer som har en koppling med Äventyrsladan och det är Hansson, Kenny Glenn Charlies som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,