Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

769603-1603 är organisationsnummer för verksamheten Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Nordanstig som är den kommunen som Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening finns i.

Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1998-06-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Elin Marita

Vill ni komma i kontakt med Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0652-16175 eller genom brev på följande adress:
Landsv. 1, 820 76, Jättendal

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom gemensam bokningsorganisation och gemensamma marknadsförings- och säljåtgärder för turismen och därigenom verka för att föreningens medlemsföretag inom det turistiska upptagningsområdet får större lönsamhet. Medlemmarna deltar som leverantörer-producenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordanstigs Bokningscentral ekonomisk förening och det är Persson, Elin Marita som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Björklund, Barbro Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Ulf Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Inger Carina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lavonius, Maria Veronica som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carina Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamotStrömstedt, Lena Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Lars Olof Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Allgulander, Sven Lennart som är född 1936 och har titeln SuppleantFlodin, Kjell Åke som är född 1946 och har titeln SuppleantHoho, Mirja Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln SuppleantLöf, Lars Gunnar som är född 1954 och har titeln SuppleantOlsson, Mimmi-Caroline som är född 1989 och har titeln Suppleant