Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Nordanstig som är den kommunen där Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag finns. I Nordanstig så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag har haft sedan 2010-02-27. Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Älgered 57, 820 70, Bergsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0652-50087.

Nordanstig arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag har idag 916585-8201 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag

Jordbruk samt skogsentrepenadverksamhet och virkesförsäljning

I Ersson & Ersson Jord och Skog Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ersson, Anna Margareta som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Ersson, Nils Evert som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Ersson, Per Erik som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .