Stall Ösänget Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Stall Ösänget Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Nordanstig som är den kommunen där Stall Ösänget Handelsbolag finns. I Nordanstig så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Ösänget Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Stall Ösänget Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Ösänget Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vattlång 1, 820 75, Harmånger men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0652-19119.

Nordanstig arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Ösänget Handelsbolag har idag 969607-2991 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Tuula Sirpa Sinikka Bergström ensam. är den som för stunden ansvarar för Stall Ösänget Handelsbolag

Bolaget ska bedriva jordbruk, skogsbruk och djurhållning.

I Stall Ösänget Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Ivar Kennet som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Bergström, Tuula Sirpa Sinikka som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .