Gränsfors Trädgårdar

Gävleborgs län

Information

400801-XXXX är organisationsnummer för företaget Gränsfors Trädgårdar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gränsfors Trädgårdar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Gränsfors Trädgårdar finns i.

Gränsfors Trädgårdar har varit registrerat sedan 1999-09-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gränsfors Trädgårdar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Gränsfors Trädgårdar är och det finns flera bolag i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Gränsfors Trädgårdar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gränsfors Trädgårdar så kan ni göra det på telefon genom 0652-14138 eller genom brev på följande adress:

Plantskola, framdrivning och försäljning av trädgårdsplantor, buskar och träd samt trädgårdsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Gränsfors Trädgårdar och det är Klint, Mats Bernhard som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,