Lundins Hydraulservice

Gävleborgs län

Information

441008-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lundins Hydraulservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundins Hydraulservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Lundins Hydraulservice finns i.

Lundins Hydraulservice har varit registrerat sedan 1990-10-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundins Hydraulservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lundins Hydraulservice är och det finns flera bolag i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Lundins Hydraulservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lundins Hydraulservice så kan ni göra det på telefon genom 0652-34015 eller genom brev på följande adress:

Service av hydraulikutrustningar. Maskinkonstruktion och tillverkning av enstaka specialutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundins Hydraulservice och det är Lundin, Nils Hjalmar Daniel som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,