Yvonn's Kontor & Service

Gävleborgs län

Information

Bokföring samt övriga kontorstjänster såsom bokslut, deklaration, fakturering, krav- och dröjsmålshantering, löner, ATP och moms- redovisning. Återförsäljning av Dorabs kontorsmaterial såsom datatillbehör, papper, pennor, pärmar, enklare räknemaskiner och därmed förenliga produkter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yvonn's Kontor & Service vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Nordanstig så är Yvonn's Kontor & Service en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Nordanstig arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nordanstig och i Gävleborgs län. Redan 1996-02-20 så skapades Yvonn's Kontor & Service och verksamheten är har F-skattsedel Yvonn's Kontor & Service har haft det sedan 1996-01-01.

Yvonn's Kontor & Service är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

450822-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nordanstig.

Just nu är Yvonn's Kontor & Service och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Yvonn's Kontor & Service så går det att nå dem via telefon på 0652-30160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yvonn's Kontor & Service är Björkén, Yvonne Louise Henrietta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .