Hofferstomts Hundpensionat

Gävleborgs län

Information

460420-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hofferstomts Hundpensionat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hofferstomts Hundpensionat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Hofferstomts Hundpensionat finns i.

Hofferstomts Hundpensionat har varit registrerat sedan 1992-01-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hofferstomts Hundpensionat så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hofferstomts Hundpensionat är och det finns flera verksamheter i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Hofferstomts Hundpensionat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hofferstomts Hundpensionat så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hundpensionat.

Det finns olika personer som har en koppling med Hofferstomts Hundpensionat och det är Lundholm, Sif som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,