Bergsjö Tecno, Bruno Egnell

Gävleborgs län

Information

470802-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bergsjö Tecno, Bruno Egnell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergsjö Tecno, Bruno Egnell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Bergsjö Tecno, Bruno Egnell finns i.

Bergsjö Tecno, Bruno Egnell har varit registrerat sedan 1982-03-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergsjö Tecno, Bruno Egnell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Bergsjö Tecno, Bruno Egnell är och det finns flera bolag i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Bergsjö Tecno, Bruno Egnell är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bergsjö Tecno, Bruno Egnell så kan ni göra det på telefon genom 0652-15064 eller genom brev på följande adress:

Smidesarbete, mekanisk verkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergsjö Tecno, Bruno Egnell och det är Egnell, Bruno som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,