Lindström BioHeat

Gävleborgs län

Information

500603-XXXX är organisationsnummer för företaget Lindström BioHeat. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindström BioHeat är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Lindström BioHeat finns i.

Lindström BioHeat har varit registrerat sedan 2005-07-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindström BioHeat så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lindström BioHeat är och det finns flera bolag i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Lindström BioHeat är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindström BioHeat så kan ni göra det på telefon genom 0652-33063 eller genom brev på följande adress:

Utveckling och tillverkning av brännkammare för biobränsle.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindström BioHeat och det är Lindström, Sven Sture som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,