H.J. Produkter

Gävleborgs län

Information

501218-XXXX är organisationsnummer för företaget H.J. Produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.J. Produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som H.J. Produkter finns i.

H.J. Produkter har varit registrerat sedan 1984-01-30 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för H.J. Produkter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

H.J. Produkter är och det finns flera bolag i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för H.J. Produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med H.J. Produkter så kan ni göra det på telefon genom 0650-740482 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning, butiks- och postorderförsäljning av träprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med H.J. Produkter och det är Jansson, Hans Gustaf som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,