Tapanis Svets & Plåt

Gävleborgs län

Information

530601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tapanis Svets & Plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tapanis Svets & Plåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nordanstig som är den kommunen som Tapanis Svets & Plåt finns i.

Tapanis Svets & Plåt har varit registrerat sedan 1990-11-26 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tapanis Svets & Plåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tapanis Svets & Plåt är och det finns flera verksamheter i Nordanstig som också är .

Firmatecknare för Tapanis Svets & Plåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tapanis Svets & Plåt så kan ni göra det på telefon genom 0652-32090 eller genom brev på följande adress:

Svets- och montagearbeten samt legoarbeten inom verkstads- industrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Tapanis Svets & Plåt och det är Koskenniemi, Tapani Taavi som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,