Kvarnmon Hydraulics AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nordanstig och Kvarnmon Hydraulics AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Kvarnmon Hydraulics AB är ett av dem. Statusen för Kvarnmon Hydraulics AB är att Bolaget är aktivt.

Kvarnmon Hydraulics AB är ett Aktiebolag och skapades 1954-10-12. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Nordanstig där företaget finns i jobbar för att företag som Kvarnmon Hydraulics AB ska trivas.

Kvarnmon Hydraulics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nordanstig så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av hydrauloljetankar samt bedriva legotillverkning inom verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvarnmon Hydraulics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Kvarnmon Hydraulics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Kvarnmon Hydraulics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-31800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kvarnmon Hydraulics AB är Perman, Jan Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Perman, Jan Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Patrik Jonny som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Kvarnmon Hydraulics AB har 556060-1535 som sitt organisationsnummer.