Gränsfors Bruks Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Gränsfors Bruks Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nordanstig här finns det många olika Aktiebolag. Gränsfors Bruks Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Nordanstig jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Gränsfors Bruks Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556075-4441.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0652-71090 alternativt besöka eller skicka post till Gränsfors Bruks Aktiebolag på följande adress Gränsfors 381, 820 70, Bergsjö.

Gränsfors Bruks Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gränsfors Bruks Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Brånby, Nils Gabriel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, tillverka, köpa och sälja verktyg, maskiner och skyddsutrustning, företrädesvis inom skogs- och jordbruksmarknaden: bedriva konsultverksamhet inom produktion och marknadsföring: köpa, sälja och förvalta fastigheter och värde- papper samt bedriva med ovan förenlig verksamhet.