Hassela Värme & Vatten Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Hassela Värme & Vatten Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nordanstig här finns det många olika Aktiebolag. Hassela Värme & Vatten Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Nordanstig jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Hassela Värme & Vatten Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556090-9847.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0652-40110 alternativt besöka eller skicka post till Hassela Värme & Vatten Aktiebolag på följande adress Sundsvallsv. 23, 820 78, Hassela.

Hassela Värme & Vatten Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hassela Värme & Vatten Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Höglund, Lars Ola som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva rörinstallationsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.