Trapp-Berglin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Trapp-Berglin Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nordanstig. I Trapp-Berglin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglin, Åke Hjalmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Bo Erik Yngve som är född 1944 och har titeln Suppleant, Cahling, Ulf Thomas Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trapp-Berglin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Trapp-Berglin Aktiebolag på telefon 0652-13031.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av trappor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trapp-Berglin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trapp-Berglin Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Nordanstig arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Trapp-Berglin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trapp-Berglin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trapp-Berglin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trapp-Berglin Aktiebolag har 556126-0810 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.