Aktiebolaget Flodins Byggkranar

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Flodins Byggkranar är ett bolag som finns i Nordanstig. I Aktiebolaget Flodins Byggkranar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flodin, Gunnar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Karin Ulrika som är född 1930 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Flodins Byggkranar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Flodins Byggkranar på telefon 0650-742147.

Bolaget skall bedriva uthyrning av byggnadskranar samt utöva därmed förenlig verksamhet

Idag är Aktiebolaget Flodins Byggkranar av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Flodins Byggkranar är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Nordanstig arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Flodins Byggkranar innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Flodins Byggkranar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Flodins Byggkranar så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Flodins Byggkranar har 556131-2066 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.