Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nordanstig här finns det många olika Aktiebolag. Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Nordanstig jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag är momsregistrerat sedan1970-01-01 och har organisationsnummer 556136-8829.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0652-13048 alternativt besöka eller skicka post till Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag på följande adress Håckstag. 8, 820 76, Jättendal.

Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nya Snickerifabriken Olof Belin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Belin, Marita Genetta som är född 1950 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva snickeri- och sågverksrörelse.