L Häggs Bildemontering Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns L Häggs Bildemontering Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nordanstig här finns det många olika Aktiebolag. L Häggs Bildemontering Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Nordanstig jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

L Häggs Bildemontering Aktiebolag är momsregistrerat sedan1971-01-01 och har organisationsnummer 556142-7468.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0652-565000 alternativt besöka eller skicka post till L Häggs Bildemontering Aktiebolag på följande adress Vattlång 255, 820 71, Ilsbo.

L Häggs Bildemontering Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I L Häggs Bildemontering Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hägg, Ingrid Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bildemonteringsverksamhet samt försäljning av bilar och bildelar samt därmed förenlig verksamhet.