Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av syltprodukter samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nordanstig så är Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Nordanstig arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nordanstig och i Gävleborgs län. Redan 1975-12-22 så skapades Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556191-1172 är organisationsnummret för företaget som finns i Nordanstig.

Just nu är Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0652-21021 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman Östman, Lisa Charlotta -Östman, Oskar Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hälsingeprodukter i Gnarp Aktiebolag är Bergman Östman, Lisa Charlotta som är född 1965 och har titeln VD, Bergman Östman, Lisa Charlotta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Oskar Lennart som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Östman, Gunnel Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .