Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556303-7372 är organisationsnummer för bolaget Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nordanstig som är den kommunen som Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag finns i.

Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-09-02 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nordanstig som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0652-20355 eller genom brev på följande adress:
Stationsv., 820 77, Gnarp

Bolaget skall bedriva service, montering, försäljning av kontorslager, affärs och sjukhusinredningar samt service och ombyggnad inom byggnads branschen och förvaltning av fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inredning & Konstruktion Berglin & Co Aktiebolag och det är Berglin, Leif Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Bert Olof som är född 1945 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,