Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nordanstig och Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-04. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Nordanstig där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag ska trivas.

Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nordanstig så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra stengravyrarbeten samt bedriva försäljning och tillverkning av gravvårdar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0652-71088.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Abrahamsson, Bill Gustav -Järvinder, Peter Ragnvald -Pesämaa, Markku Johannes.

De som är på något sätt har med Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag är Järvinder, Peter Ragnvald som är född 1966 och har titeln VD, Järvinder, Peter Ragnvald som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Bill Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pesämaa, Markku Johannes som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln RevisorssuppleantWennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Stenhuggarn i Bergsjö Aktiebolag har 556310-9155 som sitt organisationsnummer.