Rederiet Rönnskär Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Rederiet Rönnskär Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Nordanstig som är den kommunen där Rederiet Rönnskär Aktiebolag finns. I Nordanstig så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rederiet Rönnskär Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rederiet Rönnskär Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rederiet Rönnskär Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rederiet Rönnskär Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rönnskär 12, 820 74, Stocka men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5256917.

Nordanstig arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rederiet Rönnskär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rederiet Rönnskär Aktiebolag har idag 556324-8862 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Rederiet Rönnskär Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fiske, sjöfart, handel med fiskeredskap samt köpa och sälja aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamht.

I Rederiet Rönnskär Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallin, Karl Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderberg, Leif Arne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ängheden, Astrid Linnéa som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .