Jättendals Diversehandel Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556332-2048 är organisationsnummer för bolaget Jättendals Diversehandel Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jättendals Diversehandel Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nordanstig som är den kommunen som Jättendals Diversehandel Aktiebolag finns i.

Jättendals Diversehandel Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-21 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jättendals Diversehandel Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jättendals Diversehandel Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nordanstig som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jättendals Diversehandel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jättendals Diversehandel Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0240-33333 eller genom brev på följande adress:
Kajv. 13, 771 31, Ludvika

Bolaget skall bedriva restaurang-, catering-, hotell- och campingverksamhet, försäljning av lokalproducerade matvaror och kioskvaror, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jättendals Diversehandel Aktiebolag och det är Eriksson, Pär Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Öhrström, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,