Rolego Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Rolego Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nordanstig. Det är nämligen den kommunen som Rolego Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rolego Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rolego Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1989-12-06. Men sedan 1990-01-01 så har Rolego Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergsjöv. 3, 820 71, Ilsbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rolego Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-742350.

Nordanstig arbetar för att företag som Rolego Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rolego Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva legoverksamhet inom mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rolego Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rolego Aktiebolag och det är följande personer, Lönnberg, Jan Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg, Gunhild Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rolego Aktiebolag är 556379-9724.