LGL Fastigheter i Gnarp AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, förmedling av transporter, handel med lastbilar, entreprenadmaskiner och reservdelar. äga och förvalta aktier, äga och förvalta fastigheter och därmed för- enlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LGL Fastigheter i Gnarp AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nordanstig så är LGL Fastigheter i Gnarp AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Nordanstig arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nordanstig och i Gävleborgs län. Redan 1990-04-19 så skapades LGL Fastigheter i Gnarp AB och verksamheten är har F-skattsedel LGL Fastigheter i Gnarp AB har haft det sedan 1994-01-01.

LGL Fastigheter i Gnarp AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556393-1954 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nordanstig.

Just nu är LGL Fastigheter i Gnarp AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med LGL Fastigheter i Gnarp AB så går det att nå dem via telefon på 0652-22077 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LGL Fastigheter i Gnarp AB är Lindgren, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Mona Vera som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Per Tomas Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .