Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556421-5498 är organisationsnummer för bolaget Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nordanstig som är den kommunen som Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag finns i.

Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-05 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nordanstig som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0652-10879 eller genom brev på följande adress:
Schönströms v. 1, 820 70, Bergsjö

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, oljor, biltillbehör, livsmedel, kioskvaror, däckservice och självservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hasses och Jan-Eriks Bensin & Livs Aktiebolag och det är Pettersson, Jan-Erik Ivar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmsten, Annelie Erene som är född 1972 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,