Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nordanstig. Det är nämligen den kommunen som Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1991-08-20. Men sedan 1991-01-01 så har Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brattsvedsv. 26, 820 78, Hassela. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0652-40168.

Nordanstig arbetar för att bolag som Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra målnings-, tapetserings- och golvarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Maria Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hans-Göran Erikssons Måleri & Golv Aktiebolag är 556431-2329.