Plyfa Plywood Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Plyfa Plywood Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nordanstig. Det är nämligen den kommunen som Plyfa Plywood Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Plyfa Plywood Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Plyfa Plywood Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-09-07. Men sedan 1992-01-01 så har Plyfa Plywood Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Plyfav., 820 78, Hassela. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plyfa Plywood Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0652-747400.

Nordanstig arbetar för att bolag som Plyfa Plywood Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plyfa Plywood Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall tillverka och bedriva handel med träbaserade produkter, i första hand plywood och fanér, ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plyfa Plywood Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Koffner, Mats Åke Ingvar -Sjöblom, Christer Arthur -Tervola, Antti Pekka Firman tecknas ensam av -Jusélius, Nils Jussi Holgersson Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plyfa Plywood Aktiebolag och det är följande personer, Lenz, Fredrik Wolfgang som är född 1967 och har titeln Extern VD, Jusélius, Nils Jussi Holgersson som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jakobsen, Anders Germund som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Koffner, Mats Åke Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöblom, Christer Arthur som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söderlund, Märtha Kristina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Tervola, Antti Pekka som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Axlund, Per Olov Magnus som är född 1965 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Eriksson, Glenn Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Skoglund, Lars Gösta som är född 1963 och har titeln Revisor.Eriksson, Nils Tommy som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Plyfa Plywood Aktiebolag är 556453-1787.