Fagerhov Conduct AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nordanstig och Fagerhov Conduct AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Fagerhov Conduct AB är ett av dem. Statusen för Fagerhov Conduct AB är att Bolaget är aktivt.

Fagerhov Conduct AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-23. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Nordanstig där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fagerhov Conduct AB ska trivas.

Fagerhov Conduct AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Nordanstig så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva förvaltning av fastigheter, byggnationer av fastigheter, bilrecondverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagerhov Conduct AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-15.

Idag är Fagerhov Conduct AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Fagerhov Conduct AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0652-13340.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Fagerhov Conduct AB är Fagerhov, Rolf Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerhov, Stig Adolf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerhov, Stig Tony Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Thomas Sören Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln RevisorssuppleantEdlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Fagerhov Conduct AB har 556477-4866 som sitt organisationsnummer.