Hald Maskin & Konsult AB

Gävleborgs län

Information

556518-5252 är organisationsnummer för bolaget Hald Maskin & Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hald Maskin & Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nordanstig som är den kommunen som Hald Maskin & Konsult AB finns i.

Hald Maskin & Konsult AB har varit registrerat sedan 1995-07-11 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hald Maskin & Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hald Maskin & Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nordanstig som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hald Maskin & Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hald, Lars Henning Nielsen -Hald, Lisa Birgitta

Vill ni komma i kontakt med Hald Maskin & Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-740215 eller genom brev på följande adress:
Bäling 286, 820 77, Gnarp

Bolaget skall utföra konsulting inom entreprenad, köp och försäljning av entreprenad och industrimaskiner samt köp och försäljning av värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Hald Maskin & Konsult AB och det är Hald, Lisa Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hald, Lars Henning Nielsen som är född 1949 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Erik Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Sundberg, Ted Stellan som är född 1972 och har titeln Revisorssuppleant, Esset Revision AB som är född och har titeln Revisor,