Wahlman Textil Import AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Wahlman Textil Import AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nordanstig här finns det många olika Aktiebolag. Wahlman Textil Import AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Nordanstig jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Wahlman Textil Import AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556566-4058.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0652-24030 alternativt besöka eller skicka post till Wahlman Textil Import AB på följande adress Stationsv., 820 77, Gnarp.

Wahlman Textil Import AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Wahlman Textil Import AB så sitter följande personer i styrelsen: Wahlman, Per Anders Ola som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Schavon, Viola Margareth som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med textilier och livsmedel samt förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.