HB Frakt AB

Gävleborgs län

Information

HB Frakt AB är ett företag som finns i Nordanstig. I HB Frakt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergqvist, Leif Axel Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Ingeborg Helena som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Datarevision i Dalarna AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HB Frakt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HB Frakt AB på telefon 0652-20388.

Bolaget skall bedriva åkeri och därmed förenlig verksamhet.

Idag är HB Frakt AB av bolagstypen Aktiebolag.

HB Frakt AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Nordanstig arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HB Frakt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-03 och HB Frakt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HB Frakt AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

HB Frakt AB har 556615-1345 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.