Klar Company AB

Gävleborgs län

Information

Klar Company AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Nordanstig som är den kommunen där Klar Company AB finns. I Nordanstig så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klar Company AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Klar Company AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Klar Company AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gränsfors Bruk , 820 70, Bergsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0652-20380.

Nordanstig arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Klar Company AB Privat, ej börsnoterat.

Klar Company AB har idag 556619-4014 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Mohlén, Gunnar Jonny är den som för stunden ansvarar för Klar Company AB

Bolaget ska äga och förvalta företag, värdepapper och andra liknande tillgångar samt därmed förenlig verksamhet.

I Klar Company AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mohlén, Gunnar Jonny som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Brånby, Nils Gabriel som är född 1942 och har titeln VD, Brånby, Nils Gabriel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Brånby, Adam Gunnar som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.