Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB

Gävleborgs län

Information

I Nordanstig finns det ett Aktiebolag som heter Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB. Det finns flera företag som liknar Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB i Gävleborgs län. Nordanstig är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-26 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2003-12-29 så har Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB varit registrerat och sedan 2004-01-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB så kan ni göra det på 0652-10190.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva taxirörelse, äga och förvalta fast och lös egendom, försäljning av däck och övriga biltillbehör och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ohlsson, Bernt Ronnie som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Malin Erika som är född 1981 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ronnie Ohlsson Taxi i Bergsjö AB har 556653-3815 som sitt organisationsnummer.