Jonotech Maskin Service AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva service och reparation av entreprenad-, lantbruks- och skogsbruksmaskiner, tillverkning av detaljer, schaktarbeten, försäljning av förbrukningsmaterial, fordonstvätt, uthyrning av maskiner, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonotech Maskin Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nordanstig så är Jonotech Maskin Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Nordanstig arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nordanstig och i Gävleborgs län. Redan 2004-11-01 så skapades Jonotech Maskin Service AB och företaget är har F-skattsedel Jonotech Maskin Service AB har haft det sedan 2004-11-18.

Jonotech Maskin Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-18

556669-5572 är organisationsnummret för företaget som finns i Nordanstig.

Just nu är Jonotech Maskin Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Jonotech Maskin Service AB så går det att nå dem via telefon på 070-6545350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonotech Maskin Service AB är Norling, Lars-Johan Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Anna Olofsdotter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .