Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB

Gävleborgs län

Information

I Nordanstig finns det ett Aktiebolag som heter Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB. Det finns flera företag som liknar Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB i Gävleborgs län. Nordanstig är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-01-17 så har Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB varit registrerat. Idag är Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB så kan ni göra det på 0652-71020.

Bolaget skall sälja tjänster och varor inom VVS, bad och bygg samt schaktarbeten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Haglund, Bengt Stefan Dennysson som är född 1972 och har titeln VD, Haglund, Bengt Stefan Dennysson som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Pernilla Therés Helene som är född 1979 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Bergsjö VVS-Bad-Bygg AB har 556674-7969 som sitt organisationsnummer.