Micke Flodins Transport AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nordanstig och Micke Flodins Transport AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Micke Flodins Transport AB är ett av dem. Statusen för Micke Flodins Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Micke Flodins Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-01. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Nordanstig där företaget finns i jobbar för att företag som Micke Flodins Transport AB ska trivas.

Micke Flodins Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Nordanstig så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkeriverksamhet samt äga och förvalta fastigheter och därmed annan förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Micke Flodins Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12.

Idag är Micke Flodins Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Micke Flodins Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3948833.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Micke Flodins Transport AB är Flodin, Leif Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Sven Benny som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Micke Flodins Transport AB har 556708-0907 som sitt organisationsnummer.