Lasse Grävare i Ilsbo AB

Gävleborgs län

Information

Lasse Grävare i Ilsbo AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Nordanstig som är den kommunen där Lasse Grävare i Ilsbo AB finns. I Nordanstig så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lasse Grävare i Ilsbo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lasse Grävare i Ilsbo AB har haft sedan 2006-12-14. Lasse Grävare i Ilsbo AB har funnits sedan och 2006-12-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lasse Grävare i Ilsbo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vattlång 5600, 820 71, Ilsbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6908944.

Nordanstig arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lasse Grävare i Ilsbo AB Privat, ej börsnoterat.

Lasse Grävare i Ilsbo AB har idag 556709-2928 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lasse Grävare i Ilsbo AB

Bolaget ska bedriva grävning, schaktning och maskinentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

I Lasse Grävare i Ilsbo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lars Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Agnieszka som är född 1979 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .