Nordanstig Vatten AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska äga eller hyra de allmänna vatten- och avloppsanläggningarna samt att vara huvudman för den allmänna vatten- och avloppsverksamheten i Nordanstigs kommun samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordanstig Vatten AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nordanstig så är Nordanstig Vatten AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Nordanstig arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nordanstig och i Gävleborgs län. Redan 2006-09-14 så skapades Nordanstig Vatten AB och bolaget är har F-skattsedel Nordanstig Vatten AB har haft det sedan 2006-12-23.

Nordanstig Vatten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556710-8864 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nordanstig.

Just nu är Nordanstig Vatten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Nordanstig Vatten AB så går det att nå dem via telefon på 060-192222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Löfqvist, Anders Micael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordanstig Vatten AB är Löfqvist, Anders Micael som är född 1968 och har titeln Extern VD, Eriksson, Sven Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bohlin, Egon Erland Alf Donald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Stig som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Håkan Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorWestberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Månsson, Pär Mikael som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Holmsten, Harald Lennart som är född 1945 och har titeln LekmannarevisorJonsson, Anders Gustav Olof som är född 1948 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant.