Instrumentservice i Skandinavien AB

Gävleborgs län

Information

Instrumentservice i Skandinavien AB är en verksamhet som finns i Nordanstig. I Instrumentservice i Skandinavien AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Tord-Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Karl-Axel som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Laila Else-Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Instrumentservice i Skandinavien AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Instrumentservice i Skandinavien AB på telefon 0652-20920.

Bolaget skall bedriva instrumentservice inom elektronikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Instrumentservice i Skandinavien AB av bolagstypen Aktiebolag.

Instrumentservice i Skandinavien AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Nordanstig arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Instrumentservice i Skandinavien AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-30 och Instrumentservice i Skandinavien AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Instrumentservice i Skandinavien AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindberg, Karl-Axel -Persson, Tord-Erik

Instrumentservice i Skandinavien AB har 556722-4109 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.