Stocka maskinskydd

Gävleborgs län

Information

I Nordanstig finns det ett Enskild firma som heter Stocka maskinskydd. Det finns flera bolag som liknar Stocka maskinskydd i Gävleborgs län. Nordanstig är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Stocka maskinskydd är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-08-26 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2005-02-03 så har Stocka maskinskydd varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Stocka maskinskydd och det finns fler bolag som är det i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Stocka maskinskydd så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Stocka maskinskydd så kan ni göra det på 0650-741292.

Renovering av maskinskydd och övrig plåt på maskiner inom stålindustrin även fordonsreparationer och övrig smide i egen verkstad men också åka och renovera, demontera, montera och förjustera på plats hos företag.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jonsson, Bengt-Olof som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Stocka maskinskydd har 561025-XXXX som sitt organisationsnummer.