Stocka textil och tapetserarverkstad

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nordanstig och Stocka textil och tapetserarverkstad är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Stocka textil och tapetserarverkstad är ett av dem. Statusen för Stocka textil och tapetserarverkstad är att Bolaget är aktivt.

Stocka textil och tapetserarverkstad är ett Enskild firma och skapades 1985-09-20. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Nordanstig där företaget finns i jobbar för att företag som Stocka textil och tapetserarverkstad ska trivas.

Stocka textil och tapetserarverkstad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Nordanstig så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sömnad av kläder och gardiner (skrädderi). Tapetserarverksamhet, omklädning av möbler, bil, båt, mc, skoter, dynor och båtkapell.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stocka textil och tapetserarverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Stocka textil och tapetserarverkstad och det finns flera företag som är det idag i Nordanstig.

Vill man komma i kontakt med Stocka textil och tapetserarverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3662631.

.

De som är på något sätt har med Stocka textil och tapetserarverkstad är von Rost, Marianne som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stocka textil och tapetserarverkstad har 561124-XXXX som sitt organisationsnummer.