Nordanstigs MC och Däckservice

Gävleborgs län

Information

Nordanstigs MC och Däckservice är en verksamhet som finns i Nordanstig. I Nordanstigs MC och Däckservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norin, Bo Anders Roger som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordanstigs MC och Däckservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nordanstigs MC och Däckservice på telefon 0652-30236.

Handel, export och import av däck, motorcyklar och motorcykeldelar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordanstigs MC och Däckservice av bolagstypen Enskild firma.

Nordanstigs MC och Däckservice är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Nordanstig arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nordanstigs MC och Däckservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Nordanstigs MC och Däckservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordanstigs MC och Däckservice så är det följande:

Nordanstigs MC och Däckservice har 591211-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.